Är du redo att lära dig Mandarin?

Det finns mycket fascinerande med Kina och den kinesiska kulturen. Och var persons första kontakt är såklart unik. Det där som väckte intresse och inspirerade till att utforska mer. För mig var det ett möte med människor, senare vänner, som visade sig vara från Taiwan, som blev dörren för mig in i den kinesiska världen. Och jag har aldrig ångrat att jag tog steget in.

Vad är det för dig? Vad är det som fascinerar och lockar och har fått dig att vilja ta det stora steget och lära dig kinesiska? Jag är nyfiken på vad det är som driver dig, och på hur jag kan hjälpa till på den resan.

Att lära sig kinesiska som svensk är en utmaning. Jag säger att det är mina vänner som är drivkraften, eftersom att bara vara “på plats i Asien” inte räckte långt. Det krävdes ett system, och det behövde vara inspirerande! Jag är lyckligt lottad som har upptäckt hur man kan vara både metodisk och inspirerad, samtidigt. 

Det är fantastiskt roligt att du har valt att lära dig Kinesiska. Jag vill jättegärna höra från dig om vad som inspirerar dig och hur jag kan hjälpa dig att boosta din Kinesiska.

Skriv till mig i chatten nere till höger, eller boka ett samtal med mig via Calendly.

Du kan även klicka på den här bildenJag har även satt ihop en praktiskt guide som beskriver steg-för-steg hur jag lärde mig kinesiska, både att prata och skriva. Den finns tillgänglig som PDF-bok på den här länken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Verified by MonsterInsights